Header image
A FUTURE FOR HISTORIC AVIATION
  

WELKOM

De European Federation Historic Aviation (EFHA) heet u van harte welkom op deze website. EFHA is een Europees initiatief dat beoogt de historische luchtvaart in Europa een toekomst te geven. Wij denken dat historische luchtvaart belangrijk is voor Europa. Miljoenen mensen maken jaarlijks kennis met historische vliegtuigen en vele vrijwilligers vinden in het vliegklaar houden van historische vliegtuigen een technisch uitdagende vrijetijdsbesteding. Ook het doorgeven van oude ambachten aan volgende generaties voegt veel toe en zo blijft het verleden leven. De historische luchtvaart sector organiseert al decennia nationale- en internationale luchtvaartevenementen die de vele volkeren van de EU bij elkaar brengt. 

De nog jonge Europese luchtvaartwetgeving dreigt dit alles in gevaar te brengen door het uitvaardigen van regelgeving die veelal op moderne luchtvaart is geënt. De EFHA wil voorkomen dat de historische luchtvaart hieraan wordt gehouden en streeft naar op maat gemaakte regelgeving. EFHA ziet het als haar taak de Europese politiek te informeren en maakt zich thans sterk voor een eigen beleid voor de Europese historische luchtvaart.

Om met succes de politiek te informeren en de belangen van de historische luchtvaart te behartigen moet de EFHA kunnen aantonen dat haar streven maatschappelijk gesteund wordt. Hiervoor moeten tenminste 10.000 sympathisanten in Europa de EFHA steunen. Via deze website kunt u dat, GRATIS EN ZONDER VERPLICHTINGEN, doen!

De EFHA verzoekt ook U zich bij ons aan te melden. U hoeft geen historisch vliegtuig te bezitten of aangesloten te zijn bij een organisatie. Passie voor luchtvaart genoeg!

Klikt op de knop REGISTER HERE. Het scherm dat volgt vermeldt 3 eenvoudige stellingen waar u zich achter kunt scharen. Vul de lege hokjes in met uw volledige naam en e-mailadres en sluit af met de knop I AGREE WITH THE STATEMENTS ABOVE. Meer hoeft u niet te doen om onze historische luchtvaart te steunen!

Voor meer informatie verwijzen wij naar ons overzicht aan de linkerzijde. U vindt daar gedetailleerde informatie in het Engels aangaande onze beweegredenen.

De EFHA zou het zeer op prijs stellen als u zich registreert.  Als u dat doet kunnen we samen opkomen voor historische luchtvaart en een krachtig geluid laten horen. Registreren is GRATIS en zonder verplichtingen. Het is een cadeau aan uzelf! REGISTER HERE

WIE NIET SPREEKT WORDT NIET GEHOORD
Als je niets van je laat horen zal ook niemand luisteren. Als je niet gehoord wordt doet het er niet toe en dit slaat zeker op de Europese historische luchtvaart sector. Als we niet gaan lobbyen gaat alles wat we met moeite luchtwaardig hebben gekregen het museum in. Zonde toch?

  

our partner for pictures, video and lots more